Particulieren
Particulieren
....................................................................................................

Tussenwoning

Tussenwoning 01

Vooral de huizen die vóór 1992 zijn gebouwd hebben baat bij verduurzaming, want dat was toen nog geen prioriteit. Maar ook de huizen die later zijn gebouwd kunnen duurzamer gemaakt worden. Er is zelfs extra subsidie beschikbaar voor bewoners die neutraliteit op het gebied van energie nastreven.

Wat vooral belangrijk is: inventariseer alle energiebesparende maatregelen en maak vervolgens een plan voor de hele woning, van onder tot boven: de vloer, de buitenmuren, de zolder, het dak, de CV (ketel en radiatoren), de verlichting en het witgoed en de apparatuur waarmee u uw energieverbruik efficiënter maakt. U kunt Trias Energetica en www.inspiratiehuis2020.nl raadplegen, maar ons bellen kan natuurlijk ook.

Tussenwoning 02

Bijvoorbeeld om een scan van uw huis te laten maken. Daarop kunt u zien waar de buitenmuren en het dak van uw woning warmte ‘lekken’. Hoe kouder u het van het plaatje krijgt, hoe warmer u wordt van de resultaten die een adequate isolatie u levert. Mogelijk kunnen wij een aantal van de beren die u mogelijk ziet op uw weg naar duurzaamheid voor u wegleiden?

cohesie schrijf je in

Aanmelden voor het VIJFDE project kan NU 


Vier projecten: gereed: Vennewater;Beheer Openbare Ruimte (BOR); BOR-II; GGZ. Samen goed voor 889 panelen


Hier krijg je meer informatie.Langer Zelfstandig Thuis Wonen


Uitgevoerde Quickscans


Langer Zelfstandig Thuis Wonen


Uitgevoerde Quickscans