Particulieren
Particulieren
....................................................................................................

Wijkgerichte aanpak Oud West

In Oud West staan veel oudere huizen die duurzamer kunnen. Logisch, want hun bouwjaar gaat vaak 80 of meer jaar terug. Overigens, ook de modernere huizen tot aan de jaren negentig verbruiken relatief veel energie. Wat een prachtige wijk voor een gerichte aanpak van Het Duurzaam Bouwloket, waarin Heiloo Energie en de gemeente Heiloo samenwerken.

Op 30 januari 2017 kregen de bewoners een indrukwekkende presentatie over wat er mogelijk is om hun huizen energiezuiniger en comfortabeler te maken. Voorts was de informatie over langer zelfstandig wonen voor het toenemende aantal senioren heel interessant. U kunt deze presentatie in het informatieblok rechts aanklikken. Dan ziet u ook de opmerkelijke energiescans die van zes referentiewoningen in Oud West zijn gemaakt.

De dossiers van de referentiewoningen zelf, die ook in het informatieblok rechts zijn opgenomen, zijn schatkamers vol met nuttige informatie. Overweegt u een plan te maken voor de verduurzaming van uw huis, dan heeft u aan deze dossiers rijke voorbeelden. Schrikt u niet terug voor de uitgebreide analyse. Wij helpen u graag!

<< Terug


 

cohesie schrijf je in

Aanmelden voor het VIJFDE project kan NU 


Vier projecten: gereed: Vennewater;Beheer Openbare Ruimte (BOR); BOR-II; GGZ. Samen goed voor 889 panelen


Hier krijg je meer informatie.Langer Zelfstandig Thuis Wonen


Uitgevoerde Quickscans