Particulieren
Particulieren
....................................................................................................

Flat of appartement

Flat 01

Als u onder, boven en naast u buren hebt, dan zit u er warmpjes bij. Bewoont u een (koop-)flat of appartement in Heiloo, dan is de kans groot dat u een dak of buitenmuur heeft. Hoe hoger uw energieverbruik, hoe meer uw wooncomfort en portemonnee gediend zijn met een besparing van uw verbruik.
Benut het feit dat u het dak deelt! Plaats er gezamenlijk zonnepanelen op of isoleer gezamenlijk de buitenmuren; schaf samen (drie-)dubbele beglazing aan, zelfs energiezuinig witgoed kunt u samen goedkoper inkopen. Inspiratie kunt u opdoen bij www.inspiratiehuis2020.nl. Elke investering die u nu doet betaalt zich ruim terug en verhoogt ook nog eens de waarde van uw huis. Extra bonus: de contacten met uw buren worden er warmer door!

Flat 02

Wilt u, op leeftijd, graag in uw flat of appartement blijven wonen, dan zijn er wellicht aanpassingen nodig. Koopt u een nieuwe woning, maak deze dan meteen toekomstbestendig. Wij kunnen u over uiteenlopende hulpmiddelen als domotica en trapliften informeren en adviseren.

cohesie schrijf je in

Aanmelden voor het VIJFDE project kan NU 


Vier projecten: gereed: Vennewater;Beheer Openbare Ruimte (BOR); BOR-II; GGZ. Samen goed voor 889 panelen


Hier krijg je meer informatie.Langer Zelfstandig Thuis Wonen


Uitgevoerde Quickscans


Langer Zelfstandig Thuis Wonen


Uitgevoerde Quickscans