Particulieren
Particulieren

Duurzame Renovatie Helpdesk

tloo 171021

Foto: BeatFm

Onze Duurzame Renovatie Heldesk is te vinden in winkelcentrum 'T Loo 2 maal per week zijn vrijwilligers aanwezig om uw vragen op gebied van duurzaamheid te beantwoorden.

Komen wij er niet direct uit dan gaan wij op zoek naar het bevredigend antwoordt, en nemen daarna weer contact met u op.

Locatie: Winkelcentrum 'T Loo nummer 55, (tegenover Kaashuis Tromp en bakker Zoon)

Elke woensdagmiddag van 13:00 - 16:00 uur en elke zaterdag van 11:00 - 16:00 uur kunt u bij ons binnenlopen en vragen op het gebied van duurzaamheid aan ons stellen. 

U wilt onze natuur minder belasten. U wilt uw uitgaven verminderen. U wilt comfortabeler wonen. En u wilt de investering betaalbaar houden. Wat met elkaar in tegenspraak leek is nu in samenhang te realiseren.

De ontwikkeling van energiebesparende technieken is enorm. Dagelijks bieden zich nieuwe opties aan. De kosten dalen snel en de overheid heeft er groot belang bij dat u verduurzaamt. Vandaar dat zij u een stevige financiële hand reikt. Raadpleeg vooral ons onderdeel "Subsidieregelingen"

Aldus kunt u uw investeringskosten aanzienlijk verminderen. Dit verkort dan weer uw terugverdientijd en bespoedigt het moment waarop u echt geld overhoudt. En die investeringskosten kunt u ook nog eens spreiden met een goedkope energiebespaarlening van Nationaal Energiebespaarfonds. Tot slot…… op www.belastingdienst.nl kunt u nagaan of uw rente aftrekbaar is van de belasting!

Of u nu nieuwe apparaten wilt kopen, zonnepanelen overweegt, of uw huis beter wilt isoleren of verbouwen, neemt u contact op met onze helpdesk DRH. Wij zijn een burgerinitiatief; uw belang is het onze. Daarom informeren en adviseren wij u  gratis, vrijblijvend en onafhankelijk.

Sinds 1 april zijn wij "gevestigd" in winkelcentrum 'T Loo. elke woensdagmiddag van 13:00 - 16:00 uur en elke zaterdag van 11:00 - 16:00 uur kunt u bij ons binnenlopen en vragen op het gebied van duurzaamheid aan ons stellen. 

Of klikt u ons PDF-bestand eerst aan. Tot ziens.

cohesie schrijf je in

Definitief aanmelden voor het DERDE project - BOR-II kan NU


Twee projecten gereed: Vennewater;Beheer Openbare Ruimte (BOR)


Hier krijg je meer informatie.