Links
Links
....................................................................................................

Pimp my (electric) ride

Geef je oude bak een elektromotor. Een Amsterdamse bedrijf bouwt oude wagens en schepen om naar elektrische voer- en vaartuigen. Een noodzaak voor de energietransitie?


'Banken investeren veel meer in fossiele dan in duurzame energie'

ABN Amro Bank en ING Groep zijn de afgelopen twee jaar onverminderd doorgegaan met de financiering van olie-, kolen- en gasbedrijven. Dat meldt de Eerlijke Bank- en Verzekeringswijzer (EBW) op basis van nieuw onderzoek.


300 daken voorzien van ‘onzichtbare’ duurzame energie

Duurzaamheid en esthetiek kunnen prima samengaan, vond een groep ondernemers uit Urk. Zij ontwikkelde daarom speciale dakpannen met zonnecellen erin verwerkt. Deze kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor monumenten of door iedere woningeigenaar die liever geen ontsierende panelen op zijn dak ziet liggen


2019 is jaar van de waarheid voor groene energie

Er liggen veel kansen voor boeren om geld te verdienen met de opwekking van duurzame energie. Maar hoe zorg je ervoor dat de boer er goed mee verdient en niet de projectontwikkelaar er met het grote geld vandoor gaat?


Nederland is in 2100 een optimistisch en duurzaam gidsland. Althans, dat denkt de Rijksbouwmeester

Zoals Nederland na de oorlog met onverwoestbaar optimisme industrialiseerde, zo moet het zich nu aanpassen aan de 21ste eeuw, de eeuw van klimaat en energietransitie.


Disclaimer
Heiloo Energie levert een bijdrage in de informatie over duurzaamheid op een zo breed mogelijk terrein. Van wat ons berieikt maken wij een selectie waarvan wij denken dat de informatie van belang kan zijn voor de geïnteresseerde bezoeker van de website, echter... Heiloo Energie kan niet verantwoordelijk gehouden worden wat er in de geboden artikelen, en de mogelijke verwijzingen naar andere artikelen, beweerd of onderbouwd wordt. Indien er behoefte bestaat gefundeerd te beargumenteren waarom het gepubliceerde artikel onjuiste informatie bevat dan kan dat aan ons kenbaar gemaakt worden via  ons mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heiloo Energie kan, indien zij dit nodig acht, hierop reageren.


<< Terug