Welkom bij Heiloo Energie
Welkom bij Heiloo Energie
....................................................................................................

Bestuur


PeterLeendersPeter Leenders, voorzitter
Peter is in het dagelijks leven werkzaam in de industrie als trainer, consultant en projectmanager procesverbetering. Puur uit interesse en maatschappelijke betrokkenheid is hij betrokken geraakt bij de energieproblematiek. Steeds meer werd het hem duidelijk dat er iets moest gebeuren om onze afhankelijkheid van de fossiele brandstoffen te verminderen. Het begrip Peakoil staat hierbij voor Peter centraal. Heiloo Energie is voor hem de gelegenheid om niet alleen maar te volgen, maar om in actie te komen.
 
CarlMueller
Carl Müller, secretaris en penningmeester
Carl heeft door zijn werk jarenlang ervaren hoeveel gas en olie er wereldwijd (onnodig) verbruikt wordt. Dit kan niet eeuwig door gaan. Omdat de overheid er niet genoeg aan doet wil Carl zich lokaal inzetten om aan alternatieven te werken. Zijn kennis van verbranding en elektrische energie helpen hem daarbij. Hij doet dit voor zijn en onze ((achter)klein)kinderen.
 
CorWarmerjpg
Cor Warmer
 
 
Ron Poppen
Ron Poppen
Ron is een enthousiaste actieveling die zich wil inzetten voor een groener Heiloo. Hij wil anderen hiervoor ook enthousiast proberen te maken. Hij ziet dit als een investering voor zijn (klein)kinderen.
 


Correspondentieadres
Hoogeweg 13 1851PG Heiloo
Kvk nr: 56024150