Werkgroep
WerkgroepZonnepanelen
....................................................................................................

Inschrijfformulier Lokale Actie Zonnepanelen

Klik op de afbeelding om de brochure te  bekijken en evt. te downloaden

Actie 2018Na de succesvolle actie van vorig jaar organiseert Heiloo Energie opnieuw een Tweede Lokale Actie Zonnepanelen, samen met de coöperaties CALorie uit Castricum en DUEC uit Uitgeest.

Vereniging Heiloo Energie zet zich onder andere in om de CO2 uitstoot in Heiloo terug te brengen. Door mee te doen aan deze aantrekkelijke actie levert ook u hieraan een belangrijke bijdrage.

Zelf profiteert u door de aanschaf van zonnepanelen van een aanzienlijk hoger rendement dan geld op de bank.

De gemeente Heiloo ondersteunt deze actie. Ze sluit goed aan bij de oproep in het coalitieovereenkomst HEILOO 2018-2022 ´MET ELKAAR`om samen met de inwoners van Heiloo ons dorp te verduurzamen en de CO2 uitstoot te verminderen

De panelen komen van een regionale leverancier Libra uit Uitgeest en worden geplaatst door lokale installateurs. Uiteraard voldoen zij aan alle strenge kwaliteitseisen. De administratie rondom de belastingteruggave wordt verzorgd door Administratiekantoor Toepoel & partners uit Castricum. Uit de installateurs die meedoen met de actie kiest u zelf een installateur. Via wifi kunt u de opbrengst aflezen op uw mobiele telefoon.

De aangeboden panelen hebben een capaciteit van 275Wp (Blauwe panelen) of 300Wp (Zwarte panelen). In overleg met de installateur kan, tegen meerprijs, gekozen worden voor en hogere Wp.

Hoe werkt het?

  1. U geeft vrijblijvend uw interesse aan via onderstaand formulier
  2. Binnen 15 werkdagen neemt een lokale installateur contact met u op en komt bij u langs
  3. Zodra u instemt me de offerte maakt uw installateur een afspraak voor installatie. 
  4. Het bedrijf plaats de panelen en toebehoren. De stroombesparing begint! U ziet de zonopbrengst op de monitor.
  5. Toepoel en partners zorgt dat u uw BTW terugkrijgt.
  6. Voor terugleveren van energie meld u zich aan bij www.energieleveren.nl en bij uw eigen energieleverancier.

De actie is voor leden van Heiloo Energie. Als u zich aanmeldt voor de actie wordt u automatisch gedurende een jaar lid van onze vereniging. De jaren daarna vragen wij u 25 euro lidmaatschapsgeld per jaar. De actie duurt maar 4 maanden, van 1 november 2018 tot en met 28 februari 2019.

Ik ben lid van Heiloo Energie
Kies een installateur
Voor welk pakket kiest u? (incl. BTW)
captcha

Ik geef via dit aanvraagformulier toestemming om mijn details te verzamelen en te delen met de deelnemende partijen van deze actie, Libra Energy en [de door mij] aangewezen (geselecteerde) installateur, uitsluitend met als doel de soepele afwikkeling van deze offerte-aanvraag.