Welkom bij Heiloo Energie
Welkom bij Heiloo Energie
....................................................................................................

Duurzaamheid 2018-27

Tot-10-miljard-aan-investeringen-nodig-voor-uitbreiding-europese-recyclingcapaciteit

Brancheorganisatie voor de afval- en grondstoffenmanagementsector FEAD stelt dat er miljarden nodig zijn om de Europese recyclingcapaciteit uit te breiden. Dit is nodig om de plasticstrategie van de Europese Commissie daadwerkelijk effectief te maken.


Zo-helpt-biophilic-design-bij-verduurzamen-kantoorgebouw 

Bij de verduurzaming van gebouwen wordt vaak eerst aan besparingen op het gebied van energie en water gedacht. Maar duurzaamheid gaat ook over de mensen die in de gebouwen wonen en werken. Zij blijken baat te hebben bij een interieur dat ontworpen is op basis van biophilic design, met natuurlijke elementen in de hoofdrol.


Hoe-148-tweedehands-elektrische-auto-accus-de-arena-van-stroom-voorzien

Het is zover: De Johan Cruijff Arena in Amsterdam neemt vandaag de superbatterij bestaande uit 148 tweedehands accu’s afkomstig uit elektrische auto’s in gebruik. Dit moet ervoor zorgen dat voetbalwedstrijden en popconcerten tijdens stroomstoringen gewoon kunnen doorgaan.


Deze-huizen-worden-gezamenlijk-een-mini-energiecentrale

In Voorhout worden all-electric woningen gerealiseerd die meer energie gaan opleveren dan dat ze verbruiken. Door onderlinge koppeling ontstaat een mini-energiecentrale.


Elektrisch-vliegen-in-2022-kan-het?

Een nieuw bedrijf, Zunum Aero, gesteund door Boeing en JetBlue, heeft recent honderd elektrische vliegtuigen verkocht. Deze deal luidt een nieuw tijdperk in voor vliegreizen. Zunum Aero kondigde eind mei aan dat het charterbedrijf JetSuite hun eerste klant zal worden. CEO Ashish Kumar reageerde verheugd. Zunum is een zogeheten startup op het gebied van elektrisch vliegen en wordt gesteund door JetBlue Technology Ventures en Boeing HorizonX.Disclaimer
Heiloo Energie levert een bijdrage in de informatie over duurzaamheid op een zo breed mogelijk terrein. Van wat ons berieikt maken wij een selectie waarvan wij denken dat de informatie van belang kan zijn voor de geïnteresseerde bezoeker van de website, echter... Heiloo Energie kan niet verantwoordelijk gehouden worden wat er in de geboden artikelen, en de mogelijke verwijzingen naar andere artikelen, beweerd of onderbouwd wordt. Indien er behoefte bestaat gefundeerd te beargumenteren waarom het gepubliceerde artikel onjuiste informatie bevat dan kan dat aan ons kenbaar gemaakt worden via  ons mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heiloo Energie kan, indien zij dit nodig acht, hierop reageren.


<< Terug


 

cohesie schrijf je in

Aanmelden voor het VIJFDE project kan NU 


Vier projecten: gereed: Vennewater;Beheer Openbare Ruimte (BOR); BOR-II; GGZ 


Hier krijg je meer informatie.


Wat is er te doen?

1 dec
Rooster December
01.12.2018 11:00:00 - 31.12.2018 16:00:00
1 jan
Rooster Januari
01.01.2019 11:00:00 - 26.01.2019 16:00:00
22 jan
Diederik Samson en klimaatakkoord
22.01.2019 19:30:00 - 21:00:00
3 apr
18 juni
Geothermie
18.06.2019 20:00:00 - 21:30:00