Welkom bij Heiloo Energie
Welkom bij Heiloo Energie
....................................................................................................

Energietransitie 2018-27

zonnepanelen-zonnestroom-terugverdientijd-kosten-subsidie-terugleversubsidie-2020-scenario-salderingsregeling

Denk je erover om zonnepanelen op je dak te leggen, of heb je ze al? Let dan even op: want vanaf 2020 verandert er het één en ander bij de belangrijkste overheidssubsidie voor zonnepanelen.


groningen-gaat-via-blockchain-duurzame-energie-uitwisselen

Groningen presenteert onder de noemer ‘Groningse Energiebank’ twee projecten die bijdragen aan het gasloos maken van Nederland: wijkbewoners die duurzame energie uitwisselen via blockchain en gebouw-gebonden financiering voor verduurzaming van woningen.


India-tendert-40-gigawatt-per-jaar-aan-duurzame-energie

India zet tot en met 2028 elk jaar tenders uit voor maar liefst 40 gigawatt aan nieuwe duurzame energieprojecten. Elk jaar moet er 30 gigawatt aan nieuwe zonneparken en 10 gigawatt aan nieuwe windparken zijn uitgezet.


Van-het-aardgas-af-met-behulp-van-elektriciteit-die-wordt-opgewekt-met-aardgas

Van het aardgas af met behulp van elektriciteit die wordt opgewekt met... aardgas.


Deze-ingenieur-uit-delft-verkocht-ooit-koelinstallaties

Het is mei 2016. Mark van Baal is onderweg naar de aandeelhoudersvergadering van Shell in het Circustheater in Scheveningen. Hij heeft genoeg aandelen om een voorstel in te dienen waarvan hij intussen weet dat Shell het gaat afwijzen: hij gaat aan het bedrijf vragen de winsten van olie en gas in duurzame energie te investeren.


Hogere-gasprijs-hoeft-niet-tot-meer-kosten-voor-burgers-te-leiden

Burgers hoeven zich geen zorgen te maken dat hun energierekening in de komende jaren gaat stijgen door een hogere gasprijs. Door het gebruik van aardgas in de gebouwde omgeving sterk te verlagen en te vervangen door het gebruik van zonnewarmte, kan de gasrekening gelijk blijven. Dit stelt branchevereniging Holland Solar. En dat voorkomt niet alleen een hoge gasrekening: zonneboilers kennen tal van andere voordelen in de energietransitie.Disclaimer
Heiloo Energie levert een bijdrage in de informatie over duurzaamheid op een zo breed mogelijk terrein. Van wat ons berieikt maken wij een selectie waarvan wij denken dat de informatie van belang kan zijn voor de geïnteresseerde bezoeker van de website, echter... Heiloo Energie kan niet verantwoordelijk gehouden worden wat er in de geboden artikelen, en de mogelijke verwijzingen naar andere artikelen, beweerd of onderbouwd wordt. Indien er behoefte bestaat gefundeerd te beargumenteren waarom het gepubliceerde artikel onjuiste informatie bevat dan kan dat aan ons kenbaar gemaakt worden via  ons mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heiloo Energie kan, indien zij dit nodig acht, hierop reageren.


<< Terug


 

cohesie schrijf je in

Aanmelden voor het VIJFDE project kan NU 


Vier projecten: gereed: Vennewater;Beheer Openbare Ruimte (BOR); BOR-II; GGZ 


Hier krijg je meer informatie.


Wat is er te doen?

1 dec
Rooster December
01.12.2018 11:00:00 - 31.12.2018 16:00:00
1 jan
Rooster Januari
01.01.2019 11:00:00 - 26.01.2019 16:00:00
22 jan
Diederik Samson en klimaatakkoord
22.01.2019 19:30:00 - 21:00:00
3 apr
18 juni
Geothermie
18.06.2019 20:00:00 - 21:30:00